tiistai 8. tammikuuta 2013

Pidän taukoa

 
Moi! Päätin pitää noin parin viikon postailutauon. Käyn kuitenkin aina silloin tällöin tarkastamassa blogiani ja vastaan kommentteihinne :). Kun palaan, ajattelin, että voisin tehdä jonkinmoisen kuvakollaasin tauon aikana tehdyistä kynsistä, jos niitä kerkeää paljoa tekemään. Myös taukoni jälkeen saattaa tulla hieman harvemmin postauksia, nimittäin koulussa on juuri alkanut sen rankin jakso, koulu kestää pitkään ja sieltä kun jotain pitäisi muistua mieleenkin :D. Olen tehnyt tässä välissä yhdet kynnet, mutta jonkin takia blogger ei anna ladata kuvia niistä tänne. Jotta ei tehtäisi tästä löpinästä liian pitkää, niin toivotan teille kaikille onnistumisia elämässänne! Olette rakkaita ja teette kynsien lakkaamisesta vieläkin hauskempaa ♥.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxo:Milium♥


5 kommenttia:

  1. Mun innostus vaan kasvaa ku katon näitä sun laittamia kynsiä... Onko tuol MiMaxissa kuinka pitkät postitusajat? Ja osaatko sanoo onko ne fimo-palat hyviä/miten ne kiinnitetään? Aion tilata sieltä jtn kuhan saan budjettini vähä paremmalle tolalle, nii ois kiva vähä tietää jtn niiden käytöstä. Ohjeita en oo vielä ettiny, mut kyllä niitäki googlaan heti ku tulee ajankohtasemmaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://iltsunkynsiblogi.blogspot.fi/2013/01/number-11-challence.html

      Milium, sut on haastettu! :))

      Poista
    2. Kiitos valtavasti! Itselläni Mimaxista tilanneet tuotteet tulee 2-3 päivän päästä tilauksesta :). Ja fimot on omasta mielestäni hyviä, vaikka en niitä paljoa ole käyttänytkään. Fimot kiinnitetään päällyslakalla tai kynsiliimalla kynteen ja painellaan fimon jokapuolelta, jotta se kiinnittyy tasaisesti kynnen pintaan.

      Poista
  2. Ja kiitos Iitsu haasteestta, mutta olen jo yhden tuollaisen tehnyt ja lisännyt tänne :).

    VastaaPoista