lauantai 9. maaliskuuta 2013

Sateenkaari...jotain?

Anteeksi hetkellisen poissaoloni, en ole kerennyt postata mutta enpäs ole mitään kerennyt saada aikaakaan kunnes vasta nyt. Kuitenkin päätin kokeilla tehdä sateenkaari...jotain? En oikein tiedä miksi sitä kutsuisi, enkä ole Suomalaiseen nimeen vielä kerennyt törmätä, joten kutsutaan sitä Ombre Tribaliksi. Ja syy, miksi tämän työn tein on tietenkin sateenkaaret. Värejä ei voi olla koskaan liikaa. Ajattelin tehdä tämän työn tutorialina, mutta ombren kuvaaminen vähän epäonnistui, joten näytän vain, kuinka tribalin saa tehtyä :).
 
 
 
Ja nämä sivistyssanathan meinaavat:
 
Ombre: Vähän kuin liukuvärjäys kynsiisi. Ombreen tarvitaan vähintään kaksi väriä, tässä eräs video, mikä saattaisi auttaa ymmärtämään:
 
 
 
Ja tässä omatekemät ohjeet Tribaliin:
 
 
Tee mustalla muutama viiva niin, että saat jaettua kaikki kappaleet kolmion muotoisiksi kuvan mukaisesti. Esim. minun mustat viivat muodostavat vähän kuin harakanvarpaita.
 
 
Tee isojen kolmioiden sisälle pienempiä kolmioita. (oikea käsi)

 
 
Ja olet valmis! (vasen käsi)
 

 
 Tässä kaikki tuotteeet, mitä käytin :). Pahoitteluni myös kynsieni sottaisuudesta, poistin yli menneet vasta kuvien jälkeen. Toivottavasti tästä lyhyestä tutorialista oli apua!
 

 

 








xoxo:Milium♥


 


 


8 kommenttia:

  1. Eikös ombremani niinku tää; http://3.bp.blogspot.com/-5-E9MD-jOGI/Tr0tsKLHpdI/AAAAAAAAAmg/6-lw4eVGlrQ/s400/IMG_4088.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole kuullut että olisi, mutta myös ombre on monia eri asioita. Ombren tärkein juttu on kuitenkin liukuvärit joten voi tuonkin ombreksi luokitella :)

      Poista
    2. Minusta juuri tuo on ombre, Sonnelakin tekee noita ombren nimissä.

      anteeksi että sekaannuin teidän kahden juttuun, mutta pakko oli tulla sanomaan tietämättömälle. :D

      Poista
    3. Meinaatko, että minä olen väärässä vai Iida? Minua varmaan meinaat :D. Ja varmaan olenkin, olen kuitenkin nämä kaikki kynsien eri tyylit youtubesta oppinut, ja siellä kun sattuu olemaan monta juurikin tuon näköistä työtä jota kutsutaan ombreksi :). Mutta on tuokin, kyllä uskon teitä.

      Poista
  2. öäh mistä sait tollasen töpöttimen johon laitettiin kynsilakkaa ja sitten paineltiin kynsiin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm... Oiskohan ollut Sinellistä? :D Suosittelen kuitenkin sellaista meikkisientä vai miksi sitä nyt kutsuukaan, sillä saa parempaa jälkeä :)

      Poista
  3. Mistä oot ostanut sun inglotit?

    VastaaPoista