perjantai 17. toukokuuta 2013

Vesitarroja

Päätin siis kokeilla uusia vesitarroja (Water Decals), jotka ostin cesarsshopista. Tarrojen käyttö on erittäin helppoa: Leikkaat kuvan, minkä haluat, irrotat läpinäkyvän kalvon, dippaat veteen 10-20 sekunnin ajaksi ja irrotat kuvan varovaisesti sormenpäälläsi valkoisesta taustasta. Sen jälkeen lisäät kynteen, painelet ja lisäät päällyslakan. Tässä vielä video, kuinka laittaa vesitarra:









Pidän näistä tarroista kovasti! Peukku ja pikkurilli tosin epäonnistui aikalailla, koska olin kärsimätön enkä odottanut lakkojen kuivumista. 


Aletaan olla lähempänä 100 lukijaa! UPEAA! En olisi koskaan uskonut blogini saavan huomiota edes tämän vertaa. Muistakaa lähettää ehdotuksia seuraaviin postauksiin ja pahoitteluni videopostauksen viipymisestä, mutta minulla on sattunut unohtumaan eräs tärkeä pala kamerapidikkeessäni, jonka seurauksena en voi käyttää sitä. Haluan kuitenkin odottaa sen saamista, ennenkuin jatkan Venetsialaista naamiotani.






xoxo:Milium♥







12 kommenttia:

  1. uhh makeita!c:
    ja hei onnee sitten kun tulee 100 täyteen:D

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman upeat kynnet, en ymmärrä miten osaat?! Taitava oot ;))

    VastaaPoista
  3. Itse kokeilin juuri vesitarroja ja oli kyllä vaikeaa! Onneksi tuo video vähän valaisi ja seuraavalla kerralla menee varmaan paremmin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, meni itsellänikin muutama hukkaan, kun kalvo lähtikin kuvan mukana, vaikka olisi pitänyt jäädä valkoiseen taustaan :D

      Poista
  4. Onko noita vesitarroja helppo laittaa, tai voiko siinä jotenki epäonnistua?:D Itekki varmaan tilaan noita :) Ja ihanat kynnet taas c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On omasta mielestäni helppo laittaa, ainoa ongelma mikä minulle kävi oli se, minkä tuossa mainitsinkin, eli tarra lähti läpinäkyvän suojan mukana, vaikka tarran kuuluisi jäädä valkoiselle taustalle jonka jälkeen se dipataan veteen.

      Poista
  5. wow, osaat tehä ihan mielettömän hienoja kynsiä ! :3


    VastaaPoista