sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Itsetehdyt kynsitarrat!

Helouu! 30 lukijaa,uskomatonta! Päätin tehdä tällaisen tutoriaalin bonuspostaukseksi :). Mutta jos tämä ei riitä 30 lukijan juhlimiseen, lähettäkääs kommenttia, mitä muuta voisin tehdä 8).
 
 
 Päätin kokeilla tehdä itsetehtyjä kynsitarroja. En ole ennen kokeillut, yllätyin suuresti, kuinka helppoa se on! Näin se tehdään:
 
 
 
Ota muovitasku ( vai mikäs nyt onkaan :D) ja pistä valkoinen paperi sen sisälle, jotta näet paremmin värittömän lakan.

 
Käytän tähän työhön mustaa ohutkärkistä, päällyslakkaa ja valkoista lakkaa, koska olen tylsä ihminen, joka ei ymmärrä värien käyttöä.


Maalaa värittömällä lakalla (päällyslakka tai aluslakka) n. kyntesi kokoisia täpliä.
 

 

Sitten taiteile mustalla ohutkärkisellä kukkia, köynnöksiä, rusetteja, palloja, viivoja, päätös on sinun!
 

 
Sitten maalasin kaikki kynteni valkoisella lakalla.
 
 
En saanut kuvatuksi tarrjoen pois ottoa, mutt itse käytin appelsiinipuutikkua. Tökin sillä hellästi tarran reunaa ja sitten nappasin sen kokonaan irti muovitaskusta kynsieni avulla. sitten vain päällyslakka, tarra kynteen, koristeeksi palloja ja päällyslakka :). Itsetekemiesi tarrojen avulla sinun ei tarvitse pähkäillä, kuinka saat oikeaankin käteesi hyvää jälkeä!
 
 
 
R.I.P  hyvän ystäväni saksanpaimenkoira, Doki♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxo: Milium♥
 
 
 

10 kommenttia:

  1. Voi ei toi koira :( Mut kiva idea toi tarra-juttu!
    >ronjakuvailee.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Voi pientä hauvveli parkaa ;( Mut hei, pitääpä oikeesti kokeilla tota tarra-juttua! Aivan mahtava juttu, keksitkö ite vai nappasitko idean jostain? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappasinpa hyvinkin Youtuben ihmeellisestä maailmasta :Dd

      Poista
  3. Mietin vaan, mun luokkakaverin koira joka kuoli, niin sen nimi oli Doki.
    Sen nimi on Susanna "Suski".. Puhutaanko samasta tyypistä ;)

    VastaaPoista
  4. Oot nero! Oon aina pohtinu, miten saan oikeen käteni lakattuu hienosti, kun vasen aina onnistuu mut oikeesta tulee ihan tyhmän näkönen :/ Sori tää kommentti on vähä myöhäs, mut aloin nyt vasta lukeen tätä blogii, ja tosi hyvältä näyttää. Lopetin just oman blogini pitämisen, koska ei ollu mitään kirjotettavaa. Nyt aloin innostuu, voisin itekki alkaa pitää blogia kynsistä! Ja oikeesti, kiitos tosta kynsitarra ideasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse tosin bongasin tuon netistä, en minä se nero tässä ole :D. Mutta hienoa jos innostuit ja onnea uuteen blogiin!

      Poista