tiistai 2. lokakuuta 2012

Lakkoja ja pupuja

Helouu! Huomasin, että ei perhana, mullahan ei oo montaakaan glitterlakkaa! Sitten menin ostamaan neljä glitterlakkaa, mutta kyllä mukaan tuli kolme mattaakin lakkaa.
 
 
 
 

 

 
Menin ostamaan Inglotin lakan, jossa on sinisiä pieniä hileitä. En ole vielä kokeillut tätä, mutta toiset Inglotistta ostamani lakat ovat olleet laadukkaita ja hyviä.
 
 
Tämä sekaglitterinen kaunokainen löytyi Ginatricotista, Ginatricot beauty osastolta. Ihania värejä! Peittää yhdelläkin kerroksella lakkaa hyvin. 

Tässä Ginatricot beautyn ja vaaleanpunaisen Wild Shinen lakat kynsissä:
 
 
 
 
 
 
Tämä taas Wild Shinen lakka, vaaleanpunaisella glitterillä. Näyttää todella upealta kynsissä, ja glitterit peittävät hyvin yhdelläkin kerroksella lakkaa.

 
Tässä toinen Wild Shinen lakka, tällä kertaa valkoisilla hileillä varustettuna. Tätäkään en ole vielä kokeillut, mutta vaaleanpunainen glitter toimi erittäin hyvin, niin miksei tämäkin.

 
 
 
 
Selenen toodella tummansininen lakka, josta oli hankala ottaa kuvaa :D. Kokeilin tätä lakkaa, ja lopputulokseen en ole kovin tyytyväinen. Kynsissä lakka näyttää taas aivan mustan harmaalta, ei niinkään siniseltä. Lakkaa täytyi pistää kaksi kerrosta, jotta kynsi peittyisi kunnolla.

Selenen neonvihreä. En ole vielä kokeillut, mutta kaverillani on kuulemma ollut tätä, ja hänen mukaansa kerroksia täytyy olla paljon, jotta kynsi peittyisi kunnolla.

Tätäkään en ole kokeillut, ja tähänkin todennäköisesti tarvitsee monta kerrosta lakkaa.
 
 
 
Sitten jotain aivan muuta:

OSTIN PUPUKUOREN!♥

 
 
 
 



 
 
xoxo: Milium♥

 

8 kommenttia:

  1. mullon kans tollane liila pupunkorvakuori (: !

    VastaaPoista
  2. Noi selenene kynsilakat tosiaan ei ole mitään kauhean peittäviä, mullakin on toi neonvihreä ja täytyy laittaa monta kerrosta.. :/


    http://this-is-my-candyland.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni toimii ihan hyvin, jos pistää valkoisen lakan alle :).

      Poista
  3. Mulla on selenen oranssi ja keltainen lakka. Tykkään muuten, mutta vaatii todellakin pari kerrosta tai valkoisen lakan pohjustukseks. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin se vähän on. Itse käytän valkoista lakkaa usein alla, niin ei tarvitse tehdä hirveitä kerroksia :)

      Poista
  4. Ite en tykkää Selenen lakoista just siks, kun niitä saa laittaa sen kolme kerrosta et kynsi peittyy.

    VastaaPoista